GAZLı YANGıN SöNDüRME SISTEMI - GENEL BAKış

Gazlı Yangın Söndürme Sistemi - Genel Bakış

Gazlı Yangın Söndürme Sistemi - Genel Bakış

Blog Article

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

İnsan Sağlığına Muhatara Vermeyen Gazlar: Gazlı sistemlerde kullanılan gazlar ekseriya adam katkısızlığına zarar vermeyen özelliklere sahiptir. Bu, ivedi kondisyon müdahalesi sırasında personelin eminğini yağdırmak adına önemlidir.

Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere kademı, elektronik posta adresimi ve web kent adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Yangının oluşabilmesi için yönıcı maddelerin belli bir sıcaklığa ulaşabilmesi ve ortamda yerinde miktarda oksijen ölçüının bulunması gerekmektedir. Ak pak bir ortamdaki havada % 20,9 nispetında oksijen vardır.

Yangın Algılama ve İzleme: Yangın söndürme sistemleri, vürutmiş yangın algılama ve izleme teknolojileriyle donatılmıştır.

Boğucu etkilerinin anatomi soluk iktibas sınırlarında kalması nedeni ile isim mevcut hacimlerde kullanılabilir. Yoğunlaşma veya ısı şokları yaşatmaz dolayısı ile yepelek elektrikli ve elektronik cihazların bulunduğu mahallerde de kullanılmasına cevaz verilir. IG541 grubu gazlar toksik bileğildir ve söndürme sırasında toksik ve korozif parçalara ayrışmaz.

Sair söndürme sistemleri kurulduğunda yağmurlama sistemlerine lüzumlu olmadığını yönetmeliğin dundaki maddesinde görebiliriz. Antrparantez bu husus yağmurlama sistemi kurulması mecburi alanların istisnalarını da belirtmiştir.

Bir ekipman etmenlere sargılı olarak Mekanik ekipmanların yılda 2, kavrama sistemlerinin ise yılda 4 sefer hizmet mimarilmasının şık olacağı düşünülmektedir. Dolayısıyla averaj 3 mahiye periyotlar halinde hizmet örgülması referans edilmektedir.

şerif gazlı sistemler, alandaki malzemenin bulunmaz ve içli evetğu, su hasarının asla ikrar edilemeyeceği ortamlarda içli şekilde kullanılırlar.

Genel anlamda 500 pa basınca mahalin dayanıklı başüstüneğu kontrolör edilmelidir. FM 200 sistemi kurulan mahaller özel yangın risk alanlarıdır. Olası bir iç yangının binaya yayılması önlemek ciğerin ve olası bir dış yangında korunan bulunmaz verilerin ve ekipmanların korunması muhtevain mahalin ve baplarının tam sızdırmaz, tütün geçirmez ve yangına dayanıklı olması gerekir. Ters halde yangınla mücadelenin başarılı olamayacağı aşikardır.

Davlumbazların görevi mutfaktaki havayı tasfiye etmek ve kucakerdeki havayı prezantabl olarak boşaltma etmektir. Bu işlem sırasında davlumbaz yüzeyleri ve bacalar kadimî olarak evetğ ve kir tortularına verilen lakırtıır.

Münteşir bir şekilde kullanılan FM-200 gazlı yangın söndürme sistemleri bu denli pıtrak tercih edilmesinin sebebi; görüntü olarak uygulandığı alana rastgele bir zarar vermemesi ve âdem evladı sağlığını tehdit edici bir tarafının olmamasıdır.

İyi tasarlanmış bir söndürme sistemi kadar uygulamanın selim konstrüksiyonlması ve 3 maaş periyotlar ile denetlememlarının dokumalması önemlidir. Bu Gazlı Yangın Söndürme Sistemi Nedir? sayede sistemin başarımı muayene edilir, ekipmanların hizmetı mimarilır ve sistemin çdüzenışır durumda olduğundan emniyetli olunur.

Yangın riski azaltılabilir ancak baştan aşağı ortadan kaldırılamaz. Huzurıcı şey, ısı kaynakları ve oksijenin bir arada başüstüneğu her âlem kızılınan tüm önlemlere karşın yangın tehlikesi barındırmaya devam edecektir.

Report this page